Europe Norway

Daily Deal Sites / Group buying sites in Norway

A list of all known daily deal sites, group buying sites and daily deal aggregators in Norway.

 Advanced search
 
3 results - showing 1 - 3
Ordering 
 
Groupon - Norway

Daily Deal Site's Main Office

Country

General

Launch date
2010

Alle som ønsker å gjøre noe i sin egen by, kan oppleve mye med et rabattkuponger fra Groupon og i tillegg spare mye penger. Uansett om det er ved hjelp av rabattkuponger fra Oslo, Bergen eller Trondheim. Rabattkupongene kan f.eks. brukes på en restaurant i Oslo, Bergen eller Trondheim. Men ikke nok med det - hos Groupon vil du oppdage en hel verden av tjenester og aktiviteter til sterkt rabatterte priser. Hva med velværebehandlinger og skjønnhetsbehandlinger på spa eller salong? Frisørklipp med striping, hårkur og farging og forming av vipper og bryn med 70% rabatt? Dette og mer hos Groupon. Opplev det beste din by har å by på, uten å må kikke på prisene!

 
 
SweetDeal - Norway

Daily Deal Site's Main Office

Country

General

Launch date
2011

Vi i Sweetdeal liker å tro at de fleste mennesker blir glade av å gjøre en god deal! Derfor jobber vi hardt for å kunne gi deg nye tilbud og opplevelser til sterkt reduserte priser- hver eneste dag. Regnestykket er enkelt, du sparer masse penger samtidig som du får en god opplevelse med på kjøpet. DET kaller vi en Sweetdeal.

 
 
Oohgle

Daily Deal Site's Main Office

Country

General

Launch date
2011

oohgle fungerer på den måten at CatchTheEye sender en "Daily Deal" via mobil som en SMS og via e-mail til forbrukere som har meldt seg på tjenesten. Dette gir et garantert antall salg, og er basert på kjøp direkte via mobil og web. Det er fokus på kule produkter kombinert til usedvanlige priser. Alle i hele landet kan benytte seg av dealene, og hente produktene lokalt alternativt få de tilsendt. Annonsører har ingen oppstartskostander - NO CURE/NO PAY.

 
 
 
3 results - showing 1 - 3